Over ons

over bouwbedrijf van leeuwen

Historie

Kijkend naar ons verleden, zien we een bedrijf waar onze kernwaarden Persoonlijk, Praktisch en Prachtig altijd hoog in het vaandel hebben gestaan. Onze oprichter zou er direct van gaan stralen. Theo van Leeuwen kenmerkte zich als een persoon met liefde voor het vakmanschap, sociale binding met klanten en de drive om mooie bouwwerken te realiseren.

Na ruim 30 jaar ondernemerschap heeft zijn zoon Robert het bouwbedrijf voortgezet. Met succes. Onder zijn leiding is het team van vaklieden, adviseurs en onderaannemers sterk gegroeid, net als het aantal tevreden klanten en gerealiseerde bouwwerken. Vertrouwen is de rode draad. Dankzij onze solide basis en professionele instelling zijn we altijd een betrouwbare partner geweest.

Organisatie

Bouwbedrijf van Leeuwen is slim georganiseerd. Ons eigen kernteam bestaat uit vaklieden en uitvoerders, die bouwen, timmeren en regie voeren. Daarnaast hebben we een hechte relatie met adviseurs en onderaannemers, die op basis van hun specifieke expertise een rol in het bouwproces vervullen. Dankzij de vertrouwensband werkt dat uitstekend. Met elkaar realiseren we woningen en gebouwen waar we trots op zijn.

Gedurende onze historie zijn we de kernwaarden altijd trouw gebleven: Persoonlijk, Praktisch en Prachtig.

 

Erkenningen en Garanties

Zekerheid bieden is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wat er ook met onze onderneming gebeurt, dankzij ons lidmaatschap bij zowel Bouwgarant als Woningborg wordt een aangenomen bouwwerk ten allen tijde gerealiseerd. Dat geeft een prettig gevoel. Afspraak is immers afspraak.

Alle aangesloten bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.