Projecten

  • Alles
  • Dakopbouw
  • Nieuwbouw
  • Renovatie/Verbouw
  • Utiliteitsbouw
“Niemand durfde het met dit pand aan. Het was immers een verrassing wat je in zo’n oud gebouw allemaal tegen zou komen. Wij durfden het wel.”
“Wanneer ik door het huis loop, blijf ik de kelder een bijzonder geval vinden. Echt indrukwekkend.”
“We wisten dat het een groot project zou worden. Alles moest op de schop. Naar ons idee moest het huis flink verbeterd worden.”
“De kennismaking met Robert kan ik me goed herinneren. Hij dacht meteen met ons mee.”
“Nu het huis helemaal af is, hebben we regelmatig een wauw-gevoel. Mooi dat we het zo konden neerzetten.”
“Er wordt zo enthousiast gereageerd. Het project is gewoon een voorbeeld voor de wijk.”
“Dat was dus het nulpunt. Terwijl ik daar beneden rond liep, zag ik voor me hoe open en licht de woning zou worden.”
“Met open mond van verbazing stond ze 15 minuten in de gang. Had niet kunnen bedenken dat de woning dit in zich had. Alles is omgegooid.”
“Met zijn brandweerhart voelde Robert ons perfect aan. Hij kent de cultuur van een post.”
“Het transformeren van een bouwvallig, scheefstand pand in een luxe, moderne woning maakte dit project extra uitdagend.”
“Voor besprekingen zat ik regelmatig in de keet. Als ik op reis was, probeerde ik in te bellen. Daar moesten ze wel even aan wennen.”
“We controleerden of alle oplossingen écht duurzaam uitgevoerd waren. Robert zal mij wel ontzettend kritisch gevonden hebben.”
“Als ik op ons terras zit en geniet, denk ik wel eens dat mijn vader dit prachtig gevonden zou hebben. Het is echt goed gelukt”.
“Het huis ligt mooi en is mooi. Het ontwerp van de architect is prachtig uitgevoerd. De geheel in eiken uitgevoerde kap is echt een eyecatcher.”