Over Bouwbedrijf Van Leeuwen

Organisatie

Bouwbedrijf van Leeuwen is slim georganiseerd. Ons eigen kernteam bestaat uit vaklieden en uitvoerders, die bouwen, timmeren en regie voeren. Daarnaast hebben we een hechte relatie met adviseurs en onderaannemers, die op basis van hun specifieke expertise een rol in het bouwproces vervullen. Dankzij de vertrouwensband werkt dat uitstekend. Met elkaar realiseren we woningen en gebouwen waar we trots op zijn.

Gedurende onze historie zijn we de kernwaarden altijd trouw gebleven: Persoonlijk, Praktisch en Prachtig. Onze oprichter heeft daar voor een belangrijk deel aan bijgedragen. Theo van Leeuwen kenmerkte zich als een persoon met liefde voor het vakmanschap, sociale binding met klanten en de drive om mooie bouwwerken te realiseren.

Robert van Leeuwen vormt samen met zijn vrouw Marleen de tweede generatie. Onder hun leiding is de financiële basis verstevigd en hebben de investeringen in vakkennis, veiligheid, communicatie en duurzaamheid tot een krachtig en groeiend bedrijf geleid, dat kan blijven doen waar het goed in is:
Bouwen met vertrouwen.